Route

Van Linge en Tillema notarissen vindt u in hartje Hoogeveen.

  • Komt u vanuit de richting Emmen dan gaat u via de Industrieweg richting centrum. Even voorbij de brandweerkazerne aan uw linkerhand neemt u de eerste afslag links. U rijdt richting centrum, op het kruispunt oversteken naar de Hoofdstraat, met de bocht links en naast de ANWB winkel vindt u ons kantoor aan uw rechterhand. 
  • Komt u uit de richting Assen dan rijdt u via de Toldijk rechtdoor over de Pesserstraat bij de eerste rotonde linksaf (Industrieweg) en vervolgens de eerste weg rechts. U rijdt richting centrum, op het kruispunt oversteken naar de Hoofdstraat, met de bocht links en naast de ANWB winkel vindt u ons kantoor aan uw rechterhand.  
  • Komt u uit zuidelijke richting dan slaat u bij het TVM kantoor linksaf de van Limburg Stirumstraat in. Bij de eerstvolgende stoplichten gaat u rechtdoor, de weg volgen in een bocht naar rechts en bij het eerstvolgende grotere kruispunt rechtsaf de Hoofdstraat in. Met de bocht aan het einde van de weg links en naast de ANWB winkel vindt u ons kantoor aan uw rechterhand.  
  • Er is voldoende parkeergelegenheid achter het kantoor. Ingang parkeerterrein via gang tussen de ANWB winkel en het kantoor.